Arvid Axland

Arvid Axland

Arvid Axland

Arvid Axland är en av grundarna till upplevelse- och reklambyrån Pool. Hans expertis är inom strategisk varumärkesutveckling, där han hjälper företag att bli mer värda genom upplevelseorienterad marknadskommunikation. Arvid är en mycket uppskattad föreläsare, trendspanare och visionär. Han jobbar också dagligen med att hjälpa företag implementera en upplevelseorienterad filosofi och affärsmodell.

Han är dessutom en motsägelsefull kombination av lugn och framåtanda – det märks när han konstant upptäcker nya perspektiv och möjligheter, men aldrig agerar utan att verkligen känna efter. 

Läs mer på pool.se

Följ Arvid på LinkedIn
Följ Arvid på Twitter

 
 

Boka Arvid som föreläsare

Filosofin som föreläsningar och kurser bygger på finns nedskriven i boken Jakten på känslan – Konsten att skapa meningsfulla upplevelser. Det är en inspirerande handbok i upplevelsedesign som blandar teori och praktiska exempel på ett lättsmält sätt. Du får mängder av aha-upplevelser och metoder att snabbt kunna etablera ett nytt sätt att bemöta dina kunder och medarbetare. Alla som går en kurs eller bokar föreläsning med Arvid får boken till specialpris.

Alla förfrågningar om kurser och föreläsningar är välkomna att skickas till arvid@pool.se

Du kan även läsa mer om kommande kurser här.

Läs mer om boken på  Jaktenpåkänslan .se

Läs mer om boken på Jaktenpåkänslan.se