Arvid Axland.jpg
Arvid har varit fantastisk, han står för nyfikenhet, vågar utmana, men samtidigt ödmjuk samt professionell.
— Kundomdöme, Årets Byrå 2018

OM ARVID AXLAND

Jag har förmånen att få jobba med företag och organisationer i alla möjliga branscher. Jag gillar verkligen att via föreläsningar och workshops inspirera till stordåd. Att se i ögonen hos deltagarna att idéer uppstår och polletter trillar ner är en av de finaste gåvorna jag kan få. Jag är ändå inte riktigt nöjd förrän jag känner att jag bidrar till insikter och idéer som direkt går att omsätta till värdefulla kundupplevelser. 

För 20 år sedan grundade jag reklambyrån Pool och det är roligare än någonsin att driva byrån nu med tanke på vilket upplevelsefokus som finns hos våra kunder. Min roll i kunduppdragen är att skapa upplevelseplattformar och hjälpa företag att bli mer värda genom att skapa starkare emotionella band med sin omvärld. Jag jobbar också en hel del med att hjälpa företag implementera en upplevelseorienterad filosofi och affärsmodell långsiktigt. 

De som känner mig säger att jag är en motsägelsefull kombination av lugn och framåtanda. Jag har väldigt lätt för att intressera mig för nya saker, personer och utmaningar, och vill fort springa på nästa grej. Däremot stressar jag nästan aldrig upp mig för något och jag kan vara väldigt uthållig om det behövs. Förr i tiden var jag en av Sveriges bästa långdistanslöpare, och där krävs det tålamod. Precis som det kan göra när det gäller att bygga mina kunders varumärken, eller för den delen att skriva en bok om meningsfulla upplevelser.  

Följ Arvid på LinkedIn (mest professionellt)
Instagram: @Axland (mest privat)